de Methodiek

Sinds 2007 volledig geautomatiseerde systemen

Gemak dient de mens

Wie kiest voor gemak kan de aan- en verkoopsignalen van TrendAlert geheel geautomatiseerd en via zijn eigen IB broker uit laten voeren. Een rekening kunt u bij Tradzster, Todays of Traderswinkel aanvragen. Heeft u al een rekening dan kunt u via de website van de broker uw abonnement van TrendAlert of TopForeX kiezen. Klik op de link partners voor het juiste adres. TrendAlert is hiermee in Nederland de eerste aanbieder met het meest uitgebreide pakket voor geautomatiseerd handelen voor de actieve particuliere en professionele belegger!

Hoe zelfstandig op de beurs handelen

TrendAlert gebruikt sinds 2007 volledig geautomatiseerde in eerste instantie startte dat als SMS dienst. Nu wordt de basis van die systemen gebruikt voor het geautomatiseerd handelen. Dit is de enige manier om op consistent wijze geld te verdienen. ook wij verdienen helaas niet elke maand geld voor u echter over een langere periode gezien doen wij dat wel. Wij zijn hier om te blijven, daarom is dit voor ons de enige handelswijze voor nu en de toekomst.

TrendAlert maakt gebruik van geautomatiseerde computer systemen. Systeemtraden staat feitelijk voor exact traden volgens een vooraf gedefinieerde systematiek (of methodiek). Iedereen gebruikt een systematiek met zijn of haar handelswijze alleen wij hebben het geperfectioneerd en geautomatiseerd.

De systemen worden per markt door continue research elke dag opnieuw getoetst op basis van koersdata en een complex aan indicatoren. Tevens wordt bij het uitzoeken van de systemen niet alleen gekeken naar bruto opbrengst maar ook hoe deze opbrengst is opgebouwd.

Wanneer er een systeem wordt gebruikt op een markt, ontstaat het risico dat deze markt een periode neutraal of negatief presteert. Daarom gaat TrendAlert een aantal stappen verder.

  1. Als eerste past TrendAlert de factor tijd (minuten, uren, dagen) toe op diverse correlerende markten. Door de factor tijd per markt anders te gebruiken krijgen we verschillende resultaten. Dit levert voor elke markt een totaal verschillend resultaat op. De gemiddelde optelsom zorgt hierbij voor een gelijkmatiger performanceontwikkeling.
  2. Nu gebruikt TrendAlert diverse basis systemen, die ingezet kunnen worden op elke markt. Uitgangspunt hierbij is dat een basissysteem een positieve performance moet leveren op elke markt. Deze systeemvarianten kunnen trendvolgend, roterende of een combinatie van beide zijn. Elke systeem variant heeft daardoor een specifiek karakter.
  3. Op basis van het combineren van 1. en 2. beschikt TrendAlert voor elke markt feitelijk over een oneindig aantal markt benaderingen. Voor elke markt wordt nu bepaalt welk systeem met een bepaalde performance karakteristiek het beste past.
  4. Het combineren van deze systemen met niet correlerende markten is het streven. Zodra er nieuwe systemen uitgetest zijn en goed bevonden zullen deze gecombineerd worden.