TrendAlert

Wij maken trading makkelijk zodat u kunt relaxen en leuke dingen doen

Opgericht door Hans Schotema in 2005 levert TrendAlert sinds de start van de dienst aan- en verkoopsignalen aan particuliere en professionele beleggers over de hele wereld. De aan en verkoop- signalen hebben betrekking op futures van verschillende indices en sinds 2011 ook op de belangrijkste valuta paren van de Forex. Wat betreft geautomatiseerd handelen behoort TrendAlert in haar segment tot een van de meest ervaren leveranciers. 

Hans Schotema (1962) is een eigenzinnige energieke trader die al sinds zijn studietijd in de jaren 80 van de vorige eeuw is begonnen met beleggen. Met zijn toenmalige beleggingsclub was hij toen in 1988 te zien op TV in het programma "Jonge Helden" van de VPRO. 

TrendAlert is een 100% onafhankelijk bedrijf en levert signalen aan het grootste en meest diverse handels platform ter wereld zijnde Interactive Brokers (IB), In Nederland wordt IB onder diverse namen door 3 Nederlandse brokers aangeboden dit zijn, Tradzster, Lynxx en Todaysbrokers. Aan alle 3 van deze brokers levert TrendAlert 1 of meerdere signalen. Kijk onder Systemen/Abonnementen waar je welke diensten kunt afnemen. 

Vanaf 2006 schrijft Hans Schotema met enige regelmaat een column op Beursplaza.com of Traderswinkel.

TrendAlert is een handelsnaam van ContraTrend BV (kvk 09165745) te Veenendaal
umarebru
umarebru
The gift that keeps on giving. Wanneer is die man voor het laatst onderzocht?? twitter.com/tijd/status/10…

Retweeted 1 week geleden via Twitter for iPhone • 36 retweets

SarahloveNature
SarahloveNature
For 14 years, photographer Sergio Tapiro took over 300,000 photos of Mount Colima. Then, it finally erupted. “This… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted 1 week geleden via Twitter for iPhone • 30415 retweets