Systemen als blackbox

Vertrouw op onze computer en haar resultaten maar probeer haar systeem niet te begrijpen

TrendAlert

TrendAlert levert sinds de start van de dienst in 2006 aan- en verkoopsignalen aan particuliere en professionele beleggers over de hele wereld. De aan en verkoop- signalen hebben betrekking op met name futures van verschillende indices, onder meer nu de de AEX, S&P500 en Eurostoxx50.

Met Autotrade is TrendAlert in Nederland de eerste breed georiënteerde aanbieder van geautomatiseerd handelen voor particulieren!

De handelssystemen van TrendAlert zijn ontwikkeld door Hans Schotema. In 2001 bouwde hij zijn eerste handelssysteem op basis van Fibonacci Trader software. In 2004 kwam hij in contact met de Australische beleggingsspecialist Frank Dilernia, auteur van ‘Analytical Market Trading (AMT)’, ‘The Window into the Future’, ‘The Trader Trading’ en ‘Market Trading Market Timing’. Sinds hun eerste kennismaking wisselen de twee ideeën en kennis uit. Waarbij Hans zijn kennis in systemen verder heeft uitgebouwd. Elke dag wordt nieuwe kennis opgedaan met deze kennis worden systemen geoptimaliseerd en methodieken verbetert. 

TrendAlert. is een handelsnaam van ContraTrend BV (kvk 09165745)

Thecontrarians

Thecontrarians
Veenendaal, Netherlands
LavieJanRoos
LavieJanRoos
Hoeveel jaar krijg je eigenlijk voor steun aan een terroristische organisatie?

Retweeted 1 week geleden via Twitter for iPhone • 295 retweets

frenkie4allll
frenkie4allll
De enorme opwarming van @GerritHiemstra en @helgavanleur zorgt op dit moment voor hevige sneeuwval in Zuid Afrika.… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted 1 week geleden via Twitter for iPhone • 11 retweets

LincolnsKE
LincolnsKE
OMG you will cry after watching this ! Watch this clip & share it across twitter😭😭This is totally wrong wrong! In… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted 1 week geleden via Twitter for iPhone • 8503 retweets