TrendAlert

TrendAlert verzorgt via Todaysbrokers, Tradeswinkel en Tradzster geautomatiseerde aan- en verkoopsignalen voor futures

TrendAlert levert sinds de start van de dienst in 2006 aan- en verkoopsignalen aan particuliere en professionele beleggers over de hele wereld. De aan en verkoop- signalen hebben betrekking op met name futures van verschillende indices, onder meer nu de de AEX, S&P500 en Eurostoxx50.

Met Autotrade is TrendAlert in Nederland de eerste breed georiënteerde aanbieder van geautomatiseerd handelen voor particulieren!

De handelssystemen van TrendAlert zijn ontwikkeld door Hans Schotema. In 2001 bouwde hij zijn eerste handelssysteem op basis van Fibonacci Trader software. In 2004 kwam hij in contact met de Australische beleggingsspecialist Frank Dilernia, auteur van ‘Analytical Market Trading (AMT)’, ‘The Window into the Future’, ‘The Trader Trading’ en ‘Market Trading Market Timing’. Sinds hun eerste kennismaking wisselen de twee ideeën en kennis uit. Waarbij Hans zijn kennis in systemen verder heeft uitgebouwd. Elke dag wordt nieuwe kennis opgedaan met deze kennis worden systemen geoptimaliseerd en methodieken verbetert. 

TrendAlert. is een handelsnaam van ContraTrend BV (kvk 09165745)

Thecontrarians

Thecontrarians
Veenendaal, Netherlands
Thecontrarians
Thecontrarians
De lijntjes van de #DowJones, meltdown aanstaande of gaat het rode lijntje het houden?? patroon geeft meer zwakte a… twitter.com/i/web/status/1…

3 weken geleden via Twitter Web Client

LavieJanRoos
LavieJanRoos
Hoeveel jaar krijg je eigenlijk voor steun aan een terroristische organisatie?

Retweeted dinsdag 11 september 2018 via Twitter for iPhone • 284 retweets

frenkie4allll
frenkie4allll
De enorme opwarming van @GerritHiemstra en @helgavanleur zorgt op dit moment voor hevige sneeuwval in Zuid Afrika.… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted maandag 10 september 2018 via Twitter for iPhone • 11 retweets